Thursday, January 22, 2009
A Taste Of Tuscany 1 - The Meal
Here is what we did last night with a group of 12 wonderful people who attended the first class with our special guest star Betta:
Antipasto:
Crostini con pesto di pomodori secchi e crema di cannellini all’aglio e rosmarino
(Toasted bread with sundried tomato pesto and cannellini bean spread with garlic and rosemary)
Primo piatto:
Pici al sugo finto
(Homemade pasta with vegetable ragu’)
Secondo piatto:
Filetto di maiale con salsa contadina e padellata di verdure all’aceto balsamico
(Pork sirloin with country-style sauce and sautéed vegetables with balsamic vinegar)
Thank you everybody for sharing the fun and see you next week for dessert night!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
2 comments:
che belle che siete... sono davvero contenta di vedervi tutte e due rilassate e contente...
che buoni 'sti pici
avrei rifatto il corso con la zia Betta più che volentieri.
Vi trovo tutte e due in splendida forma.
ciao Mile
Post a Comment