Wednesday, December 24, 2008

GET READY FOR JANUARY!

January is going to be a very stimulating month for CUCINAMORE, my cooking group, and I hope some of you will be here to join us for this great occasion and share the excitement!

I am going to have two special classes in January with a "guest star", my friend Benedetta, or "Betta" as we call her, who is arriving from Italy to be with us for a little while.

Betta owns and manages a very unique piece of paradise in Southern Tuscany, where, among other things like pampering her guests, picking up olives, checking the production of her own wine and much more, she also finds the time and the strength to be the main chef at her Agriturismo called "Poggio al sole" (click on the name to know a little more about her and her place).

Betta will be leading two classes at my house as follows (and remember: even if she's a real chef we will keep it "family-style" as usual, easy and tasty!):

21 Jan - wed - 6pm: "A TASTE OF TUSCANY 1 (The Meal)"
A variety of ideas for an original Italian meal that you can enjoy here and then prepare yourself in your own kitchen!

28 Jan - wed - 6pm: "A TASTE OF TUSCANY 2 (The Desserts)"
The sweet side of Betta!

Pick the class you are most interested in or come to both: cost per person/per class: $30.00 (all food prepared will be enjoyed by participants at the end of each class)
Payment is required when you book your class.

My kitchen is not huge, so hurry to reserve your own chance to have a "Taste of Tuscany" in San Antonio!

11 comments:

Anonymous said...

Ciao! E buone feste! Bello il tuo blog... bella la tua scuola!!! E... beata te che parli e scrivi in inglese così bene.... io già fatico con le email mattutine ... dovessi scrivere il blog in inglese.. non pubblicherei più!
Ciao! Niki

Anonymous said...

... mamma mia... l'idea di voi due insieme, in una cucina di San Antonio, mi commuove. Veramente, non per modo di dire: non so che senso abbia, ma mi vengono i lucciconi. Un anno iniziato così, sarà una favola :)
Marì

Anonymous said...

Wow! That sounds awesome Dani! I called my daughter today and left a message. I shall let you know!

Unknown said...

@niki: grazie mille per essere passata di qua! adoro leggere le tue vicissitudini e ti ammiro tantissimo!
@mari': non hai idea di come stia aspettando l'arrivo di Betta. ne ho un bisogno incredibile e tu sai che non mi riferisco alle sue lezioni di cucina!
@Carlos: I really think we are going to have fun, hope to see you here and...spread the word! ;-)

Syl said...

In bocca al lupo ragazze! so che vi divertirete e sarà grandioso. Tutto. Se poi volete fare un tour e venire in trasferta a Vasa in aprile, vi organizzo a Taste of Tuscany and a Taste of Venetian Region.
Mille baci

Syl

Esmé said...

E noi qua a reggere il moccolo...

Anonymous said...

Happy New Year! Keep cooking!

Unknown said...

You know what, Maryann? When I stop cooking my family starts worrying and thinks I'm sick... ;-) A very Happy New Year to you too!

Anonymous said...

Cara Daniela,
come stai?
Ma che bel blog. Betta mi aveva detto che ne avevi uno ma non lo avevo mai guardato. Allora la ragazza è arrivata? divertitevi e fateci sapere come vanno i corsi...

Claudia (clod)

Unknown said...

@claudia: grazie mille. Il "pacco" e' arrivato a destinazione ;-) anche se le sue valigie no. Normale amministrazione... :-) Un abbraccio

Anonymous said...

@Daniela Accidenti... va be arriveranno... in ogni caso saluti a te alla tua splendida famiglia e al "pacco"... Un abbraccio
Claudia