Thursday, January 22, 2009

A Taste Of Tuscany 1 - The Meal



Here is what we did last night with a group of 12 wonderful people who attended the first class with our special guest star Betta:


Antipasto:
Crostini con pesto di pomodori secchi e crema di cannellini all’aglio e rosmarino
(Toasted bread with sundried tomato pesto and cannellini bean spread with garlic and rosemary)


Primo piatto:
Pici al sugo finto
(Homemade pasta with vegetable ragu’)





Secondo piatto:
Filetto di maiale con salsa contadina e padellata di verdure all’aceto balsamico
(Pork sirloin with country-style sauce and sautéed vegetables with balsamic vinegar)





Thank you everybody for sharing the fun and see you next week for dessert night!

2 comments:

Anonymous said...

che belle che siete... sono davvero contenta di vedervi tutte e due rilassate e contente...

Anonymous said...

che buoni 'sti pici
avrei rifatto il corso con la zia Betta più che volentieri.
Vi trovo tutte e due in splendida forma.
ciao Mile